TORNADO POLERING

Vinduespolering som Abonnement

VI TØR STÅ VED VORES ARBEJDE - Bedste Vinduespudser – ifølge vores kunder!

De fleste af vores kunder er glade for at have en fast aftale om vinduespudsning. På den måde kan du være sikker på at vinduespudseren kommer som aftalt, og du skal ikke gå og huske på at bestille et besøg mens dine ruder bliver mere og mere vanskelige at se igennem. Det er vindenskabeligt bevist at lyse og rene lokaler øger medarbejdertilfredsheden og at sollys er med til at mindske sygdom. Derudover sender det et godt signal til dine kunder og andre besøgende når vinduerne er rene og velpudsede. Tag fat i os med det samme og få et abonnement på vinduespudsning.

e-mail Tornado Polering for tilbud Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud
 


Hvor tit vil du have besøg af din Vinduespudser?

Du bestemmer selvfølgelig selv hvor tit! Der er mange muligheder for at sammensætte et abonnement på vinduespudsning. Og der er mange forskellige behov. Nogle - typisk butikker - har behov for at få pudset flere gange om ugen. For andre er det mere relevant med vinduespudsning hver måned eller hvert kvartal. Vi er fleksible, og kan lave abonnementsaftalen præcist som du ønsker det!


Et abonnement på vinduespudsning giver mange fordele!

Der er mange fordele ved at have abonnement på vinduespudsning...

 

Tornado Polering

Tornado Polering er en fleksibel, engageret og professionel virksomhed der udfører alle opgaver inden for vinduespolering erhverv og privat. Vi ved ikke noget bedre end tilfredse kunder, og ifølge mange af vores kunder leverer vi den bedste vinduespolering i hele Storkøbenhavn, ja måske endda på hele Sjælland eller i hele Danmark.

Vil du være sikker på rene vinduer - hver eneste gang, så kontakt os på 3296 9396 eller udfyld vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.Få et tilbud fra 2Nado

“Gnidningsfri, effektiv og hurtig service”
E.Conomic International A/S

Hvor pudser 2NadoVinduespolering på hele Sjælland

Aqua Clean teknologi - kalkfri vinduespoleringKalkfri vinduespolering - slip for striber


Synlig på Nettet Webmaster 7it