TORNADO POLERING

Om Tornado Polering

VI TØR STÅ VED VORES ARBEJDE - Bedste Vinduespudser – ifølge vores kunder!

Michael Jürgensen begyndte som vinduespudser i 1985 og grundlagde Tornado Polering i 1991. Tornado Polerings administration ligger på Amager ved København, og vi betjener herfra hele Sjælland.

Med sans for professionel vinduespudsning og ønske om tilfredse kunder blandet med hårdt arbejde, er virksomheden vokset til i dag at beskæftige mere end 10 fuldtidsansatte.

Tornado Polering bliver af mange, både kunder og konkurrenter, betragtet som en af de bedste og mest professionelle inden for vinduespudsning. Se gerne vores kunders anmeldelser på Trustpilot og andre lignende steder. En god omgangstone, tilfredse kunder og topkvalitet vinduespolering og fleksible løsninger er helt grundlæggende hos Tornado Polering.

e-mail Tornado Polering for tilbud Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud
 


 

Tornado Polering

Tornado Polering er en fleksibel, engageret og professionel virksomhed der udfører alle opgaver inden for vinduespolering erhverv og privat. Vi ved ikke noget bedre end tilfredse kunder, og ifølge mange af vores kunder leverer vi den bedste vinduespolering i hele Storkøbenhavn, ja måske endda på hele Sjælland eller i hele Danmark.

Vil du være sikker på rene vinduer - hver eneste gang, så kontakt os på 3296 9396 eller udfyld vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.Få et tilbud fra 2Nado

“Gnidningsfri, effektiv og hurtig service”
E.Conomic International A/S

Hvor pudser 2NadoVinduespolering på hele Sjælland

Aqua Clean teknologi - kalkfri vinduespoleringKalkfri vinduespolering - slip for striber


Synlig på Nettet Webmaster 7it